Uw vogel overzetten van zaad naar pelletvoer lijkt geen makkelijke opgave, maar is zeker de moeite waard voor uw vogels gezondheid en welbevinden. 
Vogelartsen bevelen een op pellets gebaseerd dieet aan om uw vogel actief te houden, een sterk immuunsysteem en dus een goede gezondheid te bevorderen.
Start het overzetten vandaag met een van onze drie Feed Smart® Easy Start-plannen, gemaakt om te voldoen aan de behoeften van uw  vogel. Een combinatie van onderstaande methoden wordt
hier beschreven.“Tough Love”


“Langzaam maar zeker”


“Vogels keus”
Door te wisselen tussen oud voedsel, nieuw voedsel en traktaties , krijgt uw vogel een nieuw, op pellets gebaseerd voedingsplan door een routine te creëren die hij herkent.In de loop van een week gaat je vogel geleidelijk over van zijn oude eten naar een nieuw, op pellets gebaseerd voedingsplan.Kies drie soorten pellets en laat je vogel zijn nieuwe op pellets gebaseerde voedingsplan snel en zonder weken van overgangsvoedsel selecteren.
Kies dit plan voor:
De meeste soorten
Elke leeftijd
Houdt van traktaties
Accepteert eenvoudig nieuw voedsel
Kies dit plan voor:
Een Conure of groter
Meer dan 3 jaar oud
Een “voet-voeder”
Een verlegen persoonlijkheid
Kies dit plan voor:
Valkparkiet of kleiner
Jonger dan 3 jaar
Grond-voedende soorten
Handtamme vogels

Wij adviseren voor het overstappen een gespecialiseerde vogelarts uw vogel te laten onderzoeken om er zeker van te zijn dat uw vogel geen onderliggende ziekte heeft voordat hij een dieet verandert.

Translate »